Stichting Flores onderwijs

Flores Onderwijs 

 

Onze school is onderdeel van Stichting Flores Onderwijs, een stichting voor het basisonderwijs en speciaal basisonderwijs in Arnhem en Renkum.

Flores Onderwijs zet zich in om met goed, passend en eigentijds onderwijs alle kinderen in Arnhem en Renkum gelijke kansen te bieden. Dat doen we, als onderwijsorganisatie van 900 onderwijsprofessionals, vanuit de overtuiging dat ieder kind alles kan leren. Alleen als we dat geloven, kunnen we kinderen versteld laten staan van hun eigen kunnen.

 

Vanuit die overtuiging bereiden we al onze leerlingen zo goed mogelijk voor op hun toekomst. We werken daarbij samen, op en vanuit onze 34 scholen. Met elkaar, leerlingen en ouders/verzorgers, onderwijs- en maatschappelijke partners.Samen creëren we een omgeving waarin leren en ontwikkelen voorop staan, in het klaslokaal en daarbuiten.

 

De wijze waarop wij onze visie de komende jaren willen realiseren is terug te lezen in ons strategisch beleidsplan. Meer informatie over onze stichting is terug te vinden op de website FloresOnderwijs.nl