Team Confetti

Daltonschool Confetti ligt in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid en is de enige daltonschool in Arnhem. De basisschool is aangesloten bij Floresonderwijs waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Op Daltonschool Confetti zetten de leerlingen hun eerste stappen op weg naar volwassenheid. Onze maatschappij vraagt van mensen dat zij kunnen ontwerpen, plannen en vooruitzien. Confetti levert hieraan een belangrijke bijdrage. 
 
  Team Confetti 2022-2023 

Docenten en ondersteuners

 
Christel Hensema- Verheij
Directeur - hele week
 
Sinds schooljaar 2017-2018 ben ik de trotse directeur van Confetti: een prachtige jonge en bruisende school die volop in beweging is. De school groeit op alle fronten en dat biedt mooie kansen en uitdagingen voor nu en de toekomst. Het is mijn verantwoordelijkheid om daar samen met het team een koers in te bepalen en ervoor te zorgen dat de kinderen hier met plezier naar school gaan en zoveel mogelijk leren. Mijn motto is 'Samen kunnen we alles!' Ik ben geen directeur die zich opsluit in haar kantoor, soms moet het, maar het liefst ben ik te vinden tussen de collega's en de kinderen in de school en op het plein. Op Confetti kennen en zien we elkaar, dat vind ik heel erg belangrijk. Graag tot ziens!
christel.hensema@floresonderwijs.nl 
 
  Christel Hensema- Verheij  - Directeur Confetti
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C
  Annemarie Hoenselaar
Groep 1/2C - ma,di, do, vrij -
kwaliteitscoördinator  - woe
Mijn naam is Annemarie Hoenselaar. Ik ben 21 jaar werkzaam als onderbouw juf in het onderwijs. Mijn eerste jaren als leerkracht heb ik gewerkt in het speciaal basisonderwijs en de laatste vier jaar als kleuterleerkracht op Confetti. Ik ben moeder van Emma, Luc en Roos. Leerkracht zijn van een kleutergroep vind ik heel bijzonder. Kleuters staan vol vertrouwen in het leven.  
annemarie.hoenselaar@floresonderwijs.nl
 
Jacomine Wasser
Groep 1/2A  hele week
Ik ben al 25 jaar juf. Getrouwd en moeder van zoon Daan en dochter Roos. Ik hou van het jonge kind. Deze kinderen zijn onbevangen, vol vertrouwen, nieuwsgierig, leergierig, vrolijk en zichzelf. Ze kunnen mij dagelijks ontroeren door hun opmerkingen, hun hunkering naar veiligheid. En als ik ze dat kan bieden, dan komen ze tot leren. Kinderen zijn je grootste spiegel. Geef en je krijgt terug!
jacomine.holleman@floresonderwijs.nl
 
  Jacomine Wasser Groep 1-2B 
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C   Isa Ditvoorst
Groep 1/2B - hele week

Ik ben Isa Ditvoorst en ik woon in Arnhem. In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid en hockeyen. Bijna twee jaar geleden startte ik als afstudeerstudent op Confetti en dit schooljaar sta ik als leerkracht vijf dagen voor een kleutergroep. Ik geniet van werken met het jonge kind, hun leergierigheid, enthousiasme en openheid. Ik vind het belangrijk ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school gaan. Onder deze voorwaarde kan een kind in mijn ogen groeien en deze groei zien en begeleiden maakt dit beroep tot een feestje! 
isa.ditvoorst@floresonderwijs.nl

 
 
 
Mieke Roelofs
Groep 1/2D-  hele week 
Ik ben Mieke Roelofs en woon in Doornenburg. Ik ben moeder van twee tieners; Fenna en Niek. Al  ruim 20 jaar werk ik in het basisonderwijs, wat ik een heerlijk beroep vind. Het werken met kinderen geeft mij altijd weer energie. Waar ik als startende leerkracht het liefst met oudere kinderen werkte; de bovenbouw, ben ik in de loop van de tijd les gaan geven aan jongere kinderen in de middenbouw. En sinds 2 jaar heb ik nu mijn juffenhart verpand aan de kleuters!

 
Mieke Roelofs Groep 3B/4B
Amanda Beekman Groep 3A
 


Melanie Theunissen
Groep 1/2E -  di, vrij
Mijn naam is Melanie Theunissen. Ik woon samen met mijn man Alber, zoon Levi (4) en dochter Tess (2) in Huissen. Hiervoor heb ik 3 jaar in de vaste invalpool van Flores gewerkt. Dit schooljaar ga ik op de donderdag en vrijdag met veel plezier werken in mijn eigen groep, groep 3A. We gaan er samen een mooi en leerzaam jaar van maken. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met het gezin en lees ik graag een boek.
 


 
Marieke Munk
 groep 1/2E - groep 1/2 C
 
  Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6


 
Amanda Beekman Groep 3A   Lisa Halbe
Groep 3A-  ma,di,vrij

Ik ben Lisa Halbe en woon met mijn vriend en 2 kinderen in Arnhem. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Wat ik zo leuk vind aan jonge kinderen is dat ze zo enthousiast zijn en leergierig. Een veilige en gezellige plek bieden waar kinderen zich begrepen voelen en alles uit zichzelf kunnen halen is mijn doel. Ik houd van sporten en vind bewegend leren ook heel leuk en belangrijk om te doen op school. Ik heb veel zin om te beginnen en u en uw kinderen te leren kennen.
lisa.halbe@floresonderwijs.nl

Thyra Weening
leerkrachtondersteuner groep 3 en 4   ma-di-woe-do

Ik ben Thyra Weening en sinds het schooljaar 2017 - 2018 werkzaam op Confetti. Ik woon in Arnhem met mijn man Pim en onze twee dochters Mare en Nore.
Ik heb 13 jaar in het onderwijs gewerkt als leerkracht en geen dag is hetzelfde geweest. Dit jaar heb ik de keuze gemaakt om als leerkrachtondersteuner aan de slag te gaan. Ik zal de groepen 3 en 4 gaan helpen met ondersteunend werk en groepjes kinderen gaan begeleiden. Op deze manier kan ik doen waar ik van hou, werken met en voor de kinderen. Helpen met het ontdekken waar hun kracht ligt en ze ondersteunen en begeleiden.
Ik lees graag en verder hou ik van muziek maken, veel zingen en luisteren naar muziek maakt het leren nog leuker!
thyra.weening@floresonderwijs.nl
 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6

 
 
Amanda Beekman Groep 3A   Simone van Balkum
Groep 3A-  woe,do

Ik ben Simone van Balkum en sinds vorig schooljaar werkzaam op Confetti. Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Arnhem.  In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop en met ons gezin bezoeken we ook regelmatig een dierentuin. Bij minder mooi weer bouw ik graag een mooi bouwwerk van Lego.
Dit jaar mag ik twee dagen in groep 3 werken, wat voor mij een hele leuke uitdaging is! Ik kan me erg vinden in de kernwaarden van Dalton, kinderen leren hun eigen weg te vinden en daarbij ook hun eigen keuzes te maken. Hen daarin te zien groeien, vind ik mooi om te zien.
simone.vanbalkum@floresonderwijs.nl

Regi Heimans
Groep 3B do, vrij

Ik ben Regi Heimans, ik woon met mijn man en twee dochters in Huissen. Vanaf dit schooljaar mag ik het team komen versterken. Hiervoor heb ik 20 jaar lesgegeven op een school in Rijkerswoerd en daarna heb ik een uitstapje gemaakt op een andere school in Arnhem. Voor mij is het belangrijk om samen met ouders, kinderen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces en hen te zien groeien en bloeien. Ik heb zin om samen met het team van Confetti, de ouders en de kinderen er een mooie tijd van te maken!
regi.heimans@floresonderwijs.nl
 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6

 
Ina    Esther van Dam
Groep 3B- ma,di,woe

Ik ben Esther van Dam en ik werk met veel plezier ruim 25 jaar in het basisonderwijs. Ik heb veel ervaring in de onder en middenbouw op een aantal verschillende scholen in en rondom Duiven.
Sinds 2020 woon ik met mijn vriend, mijn tiener dochter en onze twee katten hier in de wijk. Ik vind het fijn dat ik nu ook in de wijk op Confetti werk.
Als kind vond ik het al heerlijk om naar school te gaan en dat is eigenlijk nooit veranderd.

esthervandam@floresonderwijs..nl

Sandra Jansen-Peters
Groep 6A-woe,do


Ik ben Sandra Jansen-Peters en moeder van 2 zonen, Floris en Lennart.
Sinds 2019 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik op andere scholen in Arnhem gewerkt.
Ik vind het erg leuk om met jonge kinderen te werken. Het is ook fantastisch om te zien hoe ze groeien
 
 
Fabiënne Weerts Groep 3A   Fabiënne Weerts
Groep 6A  - ma, di,vrij
Ik ben Fabiënne Weerts en sinds 2012 werkzaam op Daltonschool Confetti. Wat is het leuk om in groep 6 met de kinderen te werken en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan! Ik geniet er ontzettend van om samen een omgeving te creëren waarin kinderen met veel plezier en vol vertrouwen kunnen leren. Iedereen zijn talenten laten ontdekken zijn voor mij heel belangrijk. 
fabienne.weerts@floresonderwijs.nl

 
 

Wendie van Uuden
Groep 4BA-dinsdag

Ik ben Wendie van Uuden. Met heel veel plezier vervul ik 1 dag
als leerkracht op Confetti. Ik doe graag verschillende dingen.
Vandaar dat ik naast leerkracht ook kindercoach ben. Daarnaast
ben ik moeder van twee kinderen, James en Julie die beiden op
Confetti zitten.
 
 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Carlijn van Gorkum
Groep 4A - hele week
Ik ben Carlijn van Gorkum en ik woon samen met mijn vriend in Arnhem. Dit schooljaar geef ik voor het tweede jaar les in groep 4a op Confetti. Hiervoor werkte ik op een basisschool in Didam. Op deze school stond ik ook in groep 4 en ook daar werkten we volgens de daltonprincipes. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Ik probeer op ieders behoefte in te spelen, zodat kinderen zich veilig en prettig voelen in de klas. Het mooie aan lesgeven is voor mij het contact met de kinderen, dit maakt me iedere dag weer blij. Samen werken we stap voor stap aan de doelen, succeservaringen en hoop ik er aan te kunnen bijdragen dat de kinderen in zichzelf leren geloven. In mijn vrije tijd zoek in graag gezelligheid op. Ik geniet van een avondje gezellig eten en drinken met vrienden. Daarnaast zoek ik ook graag de rust op in een boek, met een wandeling of door te sporten. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!
carlijn.vangorkum@floresonderwijs.nl
 
Kim Nijenhuis
leerkracht gr. 8B ma 

 
Ik ben Kim Nijenhuis. Trotse moeder van 2 zoons, Dane en Lev. Ik werk sinds 2014 op Confetti. De sfeer en de visie van de school spreken mij heel erg aan. Als Daltoncoördinator  
van de school houd ik me bezig met de doorgaande lijnen en de ontwikkeling van het Daltononderwijs op Confetti.
 kim.nijenhuis@floresonderwijs.nl
                                                                                                                                                                                                                                       
  Amanda Beekman Groep 3A 
 
Saskia Vogt Groep 5   Saskia Vogt
Groep 4B - ma, woe, do, vrij
Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en inmiddels 7 kleinkinderen. Dat is enorme rijkdom! Ik woon in Arnhem. Ik hou van sporten, lezen, haken en ga graag de natuur in. 
Sinds 2014 werk ik op Daltonschool Confetti als groepsleerkracht en procesbegeleider van de Middenbouw. Daarvoor heb ik gewerkt op SBO Het Palet te Arnhem. Ik heb de Master Sen, gedragsspecialist gedaan. 
Ik zie graag elk kind groeien en doe mijn best iedereen te helpen op de manier die bij hem/haar past. Elk kind is goed zoals het is.. 
saskia.vogt@floresonderwijs.nl
 
 
Daphne Doornenbal
Groep 5B - hele week
Ik ben Daphne Doornenbal en ben nu sinds 2019-2020 werkzaam op Confetti. Momenteel woon ik in Veenendaal. Dit schooljaar sta ik voor groep 5. Wat lijkt me dit toch een plezier. Mijn passie ligt bij het middenbouw en bovenbouw kind. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tot een zelfstandig individu. De groei die ze maken is elk jaar weer speciaal!
daphne.doornenbal@floresonderwijs.nl
 
 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6
Vivian
  Vivian vernooij
Groep 6B - hele week
 
 
  
 

Jessica Neuteboom - Kikkert
Groep 5A - hele week
Mijn naam is Jessica Neuteboom-Kikkert.
Komend schooljaar ben ik de nieuwe juf van groep 5A van maandag tot en met vrijdag. 
Ik woon samen met mijn man in Arnhem- noord. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit. 
Ik heb veel zin om het komende schooljaar samen met de kinderen, ouder(s) en verzorger(s) er een leuk en leerzaam jaar van maken, waar iedereen met een fijn gevoel op terug kan kijken. 
Mocht u vragen hebben, loop gerust even binnen. 
jessica.kikkert@floresonderwijs.nl
 
  Henk Heesters leerkrachondersteuner 
 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Charlaine Schaller-Kurmasela 
Groep 7A  di-woe-do-vrij
Ik ben Charlaine Schaller-Kurmasela en getrouwd met Ferenc. Samen hebben wij een dochter Lola en een zoon Mànu. Vanaf de start van Confetti in augustus 2008 ben ik hier werkzaam en heb ik deze school, en vooral ook de kinderen, letterlijk en figuurlijk zien groeien. Ik werk met ontzettend veel passie als juf. Voor de klas staan is voor mij nog steeds elke dag een feestje! Naast leerkracht ben ik ook cultuur-coördinator binnen Confetti.
 
 
Jochem Koenders
Groep 7B - hele week

Ik ben Jochem Koenders en ik woon in het centrum van Arnhem. Ik werk met heel veel plezier op Confetti in groep 7B. Ik vind het een feestje om te werken met kinderen en hoop dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van ieder kind. In mijn vrije tijd sport ik graag en maak ik muziek. 

jochem.koenders@floresonderwijs.nl
 
 
 

 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Beyza Can
groep 6A woe,do

Ik ben Beyza Can en dit is mijn eerste jaar als academische leerkracht op Daltonschool Confetti. Hiernaast ben ik bezig met de masteropleiding Orthopedagogiek in Nijmegen. Ik hecht veel waarde aan rust, structuur en voorspelbaarheid in de klas. Ik wil een veilige leeromgeving creëren waarin kinderen gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen. Ik vind het fantastisch om les te geven en sta daarom vol enthousiasme voor de klas! 
 
 
Ron Arends
Groep 8A - hele week
Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 dochters. Sinds 2015 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik 16 jaar op een Daltonschool in Doorwerth gewerkt. Ik geef al 24 jaar, met heel veel plezier, les aan de beginnende pubers van groep 8. Mijn passies zijn, naast het lesgeven, muziek maken, tennissen en voetbal kijken .  Ik vind het allerbelangrijkst dat een kind met plezier naar school gaat!
  Henk Heesters leerkrachondersteuner 
Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6
  Martin Prins
Groep 8B - di-vrij en groep 7A-ma
Ik ben Martin Prins en woon in Arnhem. Sinds 2012 werk ik op Daltonschool Confetti en ben daar o.a. rekencoördinator en vertrouwenspersoon. De visie en de uitgangspunten van de school spreken mij erg aan. Zelfstandigheid, vrijheid in gebondenheid en samenwerken dragen er, in mijn ogen, aan bij dat ieder individu zich in de toekomst zal gaan redden in onze maatschappij. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit team! 
 
 
Renée van der Kroon
kwaliteitscoördinator - ma, di, woe, do,  
Ik vind het heerlijk op deze school met iedereen samen te werken. Met de kinderen om hun eigenheid, met de ouders en de collega's om de zoektocht naar kansen voor onze kinderen. Ik ben zelf moeder van twee dochters die inmiddels al 22 en 24 zijn. Ik houd van verhalen en de natuur. Van zingen en dansen. Van serieus op onderzoek en ook veel vrolijkheid en humor.

 

 
Renee van der Kroon Intern begeleider
Martin Prins Groep 7   
Esmee Stronks
Groep 3 - onderwijsassistent- hele week
Ik ben Esmee Stronks en ik woon in Arnhem.
Sinds 2017 werk ik met veel plezier op Confetti.
Ik ondersteun de collega's in de kleutergroepen.
In mijn vrije tijd wandel en voetbal ik graag.
Rico Kreijne
vakdocent muziek ma
  Ron Arends Groep 8
  
Müslim Özdemir leerkrachtondersteuner
 
Müslim Özdemir
Leerkrachtondersteuner - ma, di, woe, do
Hallo! Mijn naam is Müslim Özdemir . Ik woon in Deventer en ik heb één zoon en twee dochters. In 1986 ben ik afgestudeerd aan de PA in Arnhem. Sindsdien werk ik in Arnhem op diverse scholen. In 2004 ben ik gaan werken als leerkrachtondersteuner op diverse scholen. Sinds de zomervakantie van 2017 werk ik op Confetti. Het bevalt me prima en het is leuk om te doen.
 
 
Priscilla Vieane
Administratie - dinsdag
 
Mijn naam is Priscilla Vieane, trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds 2012 ben ik binnen ons bestuur werkzaam als administratief medewerker en mag vanaf dit schooljaar het team van Confetti ondersteunen. Ik heb er enorm zin in!!
administratie.confetti@floresonderwijs.nl 
 
  Christel Hensema- Verheij  - Directeur Confetti
 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C
  Rick Pollmann
Vakdocent gym op maandag en donderdag