Team Confetti

Daltonschool Confetti ligt in de wijk Schuytgraaf in Arnhem-Zuid en is de enige daltonschool in Arnhem. Confetti is gehuisvest in het Multi Functioneel Centrum (MFC) Omnibus. De basisschool is aangesloten bij stichting DeBasisFluvius waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Op Daltonschool Confetti zetten de leerlingen hun eerste stappen op weg naar volwassenheid. Onze maatschappij vraagt van mensen dat zij kunnen ontwerpen, plannen en vooruitzien. Confetti levert hieraan een belangrijke bijdrage. 
 
  Team Confetti 2017 

Docenten en ondersteuners

 
Christel Hensema- Verheij
Directeur - ma, di, woe, do, vrij
 
Sinds schooljaar 2017-2018 ben ik directeur van Confetti: een prachtige jonge en bruisende school die volop in beweging is. De school groeit op alle fronten en dat biedt mooie kansen en uitdagingen voor nu en de toekomst. Het is mijn taak om daar samen met het team een koers in te bepalen en ervoor te zorgen dat de kinderen hier met plezier naar school gaan.
christel.hensema@debasisfluvius.nl 
 
  Christel Hensema- Verheij  - Directeur Confetti
 
Rianne Aaldering Groep 1-2A   Rianne Aaldering
Groep 1/2A - ma, di, woe, do, vrij
Hallo, ik ben Rianne Aaldering.  In 2013 heb ik mijn PABO diploma gehaald en mijn Bachelor Pedagogische Wetenschappen. In 2014 heb ik mijn Master Pedagogische Wetenschappen behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Sinds 2015 werk ik met veel plezier op Daltonschool Confetti. Dit jaar ben ik juf van groep 1/2A. Elke dag werk ik met veel enthousiasme bij de kleuters.
rianne.aaldering@debasisfluvius.nl
Jacomine Wasser
Groep 1/2B - di, woe, do, vrij
Ik ben al 21 jaar juf. Getrouwd en moeder van zoon Daan en dochter Roos. Ik hou van het jonge kind. Deze kinderen zijn onbevangen, vol vertrouwen, nieuwsgierig, leergierig, vrolijk en zichzelf. Ze kunnen mij dagelijks ontroeren door hun opmerkingen, hun hunkering naar veiligheid. En als ik ze dat kan bieden, dan komen ze tot leren. Kinderen zijn je grootste spiegel. Geef en je krijgt terug!
jacomine.holleman@debasisfluvius.nl
 
  Jacomine Wasser Groep 1-2B 
Annemarie Hoenselaar Groep 1-2C    Annemarie Hoenselaar
Groep 1/2C - ma, di, do, vrij 
Mijn naam is Annemarie Hoenselaar. Ik ben 20 jaar werkzaam als onderbouw juf in het onderwijs. Mijn eerste jaren als leerkracht heb ik gewerkt in het speciaal basisonderwijs en de laatste vier jaar als kleuterleerkracht op Confetti. Ik ben getrouwd en moeder van Emma, Luc en Roos. Leerkracht zijn van een kleutergroep vind ik heel bijzonder. Kleuters staan vol vertrouwen in het leven.  
annemarie.hoenselaar@debasisfluvius.nl
Kim Nijenhuis
Groep 5B - ma, di, woe,  vrij
Ik ben Kim Nijenhuis. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn vriend Richard in Arnhem. Samen hebben we een prachtige zoon, Dane. Ik ben inmiddels alweer 3 jaar werkzaam op Daltonschool Confetti en vind het nog iedere dag een feest om hier te werken. Samen met Corine ben ik Daltoncoordinator van de school.
  Amanda Beekman Groep 3A 
Fabiënne Weerts Groep 3A   Fabiënne Weerts
Groep 3B  - ma, di,vrij
Ik ben Fabiënne Weerts en sinds 2012 werkzaam op Daltonschool Confetti. Wat is het leuk om in groep 3 met de kinderen te werken en samen nieuwe uitdagingen aan te gaan! Ik geniet er ontzettend van om samen een omgeving te creëren waarin kinderen met veel plezier en vol vertrouwen kunnen leren. Iedereen zijn talenten laten ontdekken zijn voor mij heel belangrijk. 
fabienne.weerts@debasisfluvius.nl
Amanda Noome-Beekman
Groep 3A - woe, do, vrij
Mijn naam is Amanda Noome-Beekman. Ik ben sinds 2014 getrouwd met Erwin. Samen hebben wij twee dochters, Esmee en Isa Tijdens mijn studie aan de PABO ben ik verhuisd naar Arnhem. Na verschillende jaren invallen ben ik in 2011 begonnen op Daltonschool Confetti. In de klas vind ik het leuk om te zien hoe jonge kinderen nog zo genieten van alles wat er om hen heen gebeurt. 
  Amanda Beekman Groep 3A 
Corine Assink Groep 3B/Groep 6   Corine Assinck
Groep 6  - ma, di, woe, 
Mijn naam is Corine Assinck.  Dit jaar heb ik het geluk om er een fijn schooljaar van te maken samen met  groep 3B en groep 6. Ieder kind wil gezien en gewaardeerd worden. Daarom hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een band met de kinderen. Daar ligt voor mij een belangrijke taak als leerkracht. Naast leerkracht ben ik ook werkzaam als Daltoncoördinator.
corine.assinck@debasisfluvius.nl
Suzanne Berkenbosch
Groep 4A - ma, di, woe, do, vrij

Ik ben Suzanne Berkenbosch. Samen met mijn vriend en twee katten, ben ik woonachtig in Heerde. Momenteel zijn wij in verwachting van ons eerste kindje.

Sinds 2010 ben ik werkzaam op Confetti. Ik ben gestart in de kleutergroepen, hierna door gegaan naar groep 3 en de laatste jaren sta ik in groep 4.
De afgelopen jaren heb ik mijn gymbevoegdheid behaald, mijn Dalton-certificaat, BHV en ben ik talentbegeleider voor meerkunners. Mijn motto is: Alle kinderen worden sterren wanneer wij ze laten
stralen


 
 
  Suzanne Berkenbosch Groep 4
Saskia Vogt Groep 5   Saskia Vogt
Groep 5A - ma, woe, do, vrij
Ik ben Saskia Vogt.Ik ben getrouwd met Tom en moeder van 3 kinderen; Linda, Koen en Marloes. Ik woon in Arnhem. Mijn hobby’s zijn: - sporten (tennis, spinnen en hardlopen) en lezen. Dit is mijn 5e jaar dat ik werkzaam ben als groepsleerkracht van groep 5. Daarvoor heb ik gewerkt op SBO het Palet te Arnhem. Ik heb mijn Master SEN, gedragsspecialist gehaald. Mijn motto is:  "Elk kind is goed zoals het is, ik probeer eruit te halen wat er inzit". 
saskia.vogt@debasisfluvius.nl
 
Charlaine Schaller-Kurmasela 
Groep 6 en 1/2 C -woe,  do, vrij 
Ik ben Charlaine Schaller-Kurmasela en getrouwd met Ferenc. Samen hebben we een dochter Lola en nr. 2 is op komst! Vanaf de start in augustus 2008 ben ik werkzaam op Confetti en heb ik deze school, en vooral ook de kinderen, letterlijk en figuurlijk zien groeien. Al 12 jaar werk ik met ontzettend veel passie als juf. Voor de klas staan is voor mij nog steeds elke dag een feestje!
  Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6
 
Martin Prins Groep 7   
Martin Prins
Groep 7  - ma, di, woe, do, vrij
Ik werk inmiddels al 5 jaar bij Daltonschool Confetti. De visie en de uitgangspunten van de school spreken mij erg aan. Zelfstandigheid, vrijheid in gebondenheid en samenwerken dragen er, in mijn ogen, aan bij dat ieder individu zich in de toekomst zal gaan redden in onze maatschappij. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van dit team! 
martin.prins@debasisfluvius.nl
Ron Arends
Groep 8 - ma, di, woe, do, vrij 
Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 dochters. Sinds 2015 ben ik werkzaam op Confetti. Daarvoor heb ik 16 jaar op Daltonschool De Dorendal gewerkt in Doorwerth. Ik heb daar altijd met heel veel plezier les gegeven aan de beginnende pubers van groep 7 en vooral 8. Mijn passies zijn naast het lesgeven, muziek en voetbal.  Ik vind het allerbelangrijkst dat een kind met plezier naar school gaat!
  Ron Arends Groep 8
 
 
Maaike Kamphuis-Cramer
Groep 1-2B en groep 3B
Ik ben Maaike en kom vanaf aankomend schooljaar het team van de Confetti versterken in groep 3 en vanaf oktober ook een dag in groep 1/2. Ik woon samen met mijn man Sijtse in Arnhem en sinds 2014 zijn wij trotse ouders van onze tweeling Boris en Tijn. Ik ben ruim 13 jaar werkzaam in het onderwijs en heb verschillende groepen in de onderbouw en middenbouw gehad, Afgelopen jaren met plezier in groep 1/2 gewerkt in Doorwerth en nu toe aan een nieuwe uitdaging. Het mooie van het onderwijs is dat je elke dag weer mag genieten van de ontdekkingsreis die kinderen meemaken op sociaal en cognitief gebied en ze daarbij kan helpen.
maaike.cramer@debasisfluvius.nl
 
 
Thyra Weening 
 groep 3A ma, di, groep 5B do 
Ik ben Thyra Weening en sinds het schooljaar 2017 – 2018 werkzaam op Confetti. Ik woon in Arnhem met mijn man Pim en mijn twee dochters Mare en Nore.
Ik werk 12 jaar in het onderwijs en geen dag is hetzelfde geweest. Dit jaar mag ik de kinderen van groep 3 leren lezen. Deze groei vind ik zo mooi om te zien. Ik mag mijn plezier voor lezen doorgeven aan de kinderen, hoe prachtig is dat! Verder hou ik van muziek maken, veel zingen en luisteren naar muziek maakt het leren nog leuker!
  Charlaine Schaller-Kurmasela Groep 6
 
Martin Prins Groep 7   
Ragna Nicolaas
Groep 4B - ma, di, vrij, 

Hallo, ik ben Ragna Nicolaas. Ik woon samen met mijn vriend Tommy in Renkum en ik ben trotse moeder van twee kinderen, Sarah en Mick. Sinds 2009 werk ik op Daltonschool Confetti. Ik ben begonnen in groep 1/2 en werk nu al een aantal jaren met veel plezier in de middenbouw. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen. Dat een kind mag zijn, wie hij is. Naast leerkracht ben ik lid van de medezeggenschapsraad en samen met Amanda volg ik een cursus om leescoördinator te worden.
ragna.nicolaas@debasisfluvius.nl
Esmee Stronks
Groep 3 - onderwijsassistent- ma-di-woe-do-vrij
Hoi, ik ben Esmee Stronks. Ik ben 20 jaar oud en werk in groep 3b.  Hier ondersteun ik de leerkrachten met verschillende activiteiten. Daarnaast help ik  andere collega’s binnen school met allerlei hand en spandiensten ter ondersteuning van de groep. Zoals kopiëren, lamineren, knippen enz. De werkzaamheden binnen school doe ik met veel plezier en ik ben blij dat ik op Daltonschool Confetti mag werken.
 
  Ron Arends Groep 8
 


 
Müslim Özdemir
Leerkrachtondersteuner - ma, di, woe, do
Hallo! Mijn naam is Müslim Özdemir en ik ben 59 jaar. Ik woon in Deventer en ik heb één zoon en twee dochters. In 1986 ben ik afgestudeerd aan de PA in Arnhem. Sindsdien werk ik in Arnhem op diverse scholen. In 2004 ben ik gaan werken als leerkrachtondersteuner op diverse scholen. Sinds de zomervakantie werk ik op Confetti. Het bevalt me prima en het is leuk om te doen.
  Müslim Özdemir leerkrachtondersteuner
 
Henk Heesters leerkrachondersteuner   
Henk Heesters
Leerkrachtondersteuner - ma, di, woe, do-ochtenden
Ik ben Henk Heesters (54   jr.) en ik ben in Noord Brabant geboren en getogen. Ik heb tekenen en handvaardigheid gestudeerd. Daarna ben ik kunstenaar en werkbegeleider voor een reïntegratiebedrijf geworden. Toen sloeg  het noodlot toe… In 1999. Een herseninfarct.  Vanaf toen ben ik terug aan het vechten. Het Daltononderwijs past het beste bij deze ingewikkelde tijd.
henk.heesters@debasisfluvius.nl
 
Renee van der Kroon
Intern begeleider - ma, di, woe, do,  
Ik vind het heerlijk op deze school met iedereen samen te werken. Met de kinderen om hun eigenheid, met de ouders en de collega's om de zoektocht naar kansen voor onze kinderen. Ik ben zelf moeder van twee dochters die inmiddels al 17 en 18 zijn. Ik houd van verhalen en de natuur. Van zingen en dansen. Van serieus op onderzoek en ook veel vrolijkheid en humor.
  Renee van der Kroon Intern begeleider
 
Inge Veldhuis Administratief Medewerkster   
Inge Veldhuis
Administratief Medewerkster - do

Ik ben Inge Veldhuis. Ik ben één dag in de week op Confetti aanwezig voor administratieve ondersteuning. Daarnaast werk ik met veel plezier nog op 2 andere basisscholen in Arnhem.
inge.veldhuis@debasisfluvius.nl

Mieke Roelofs
Groep 4B-di en Groep 5A- di, woe, do 
Ik ben Mieke Roelofs en woon met mijn partner Ronald in Angeren. We hebben samen twee kinderen; Fenna en Niek. Al 20 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs, wat ik een heerlijk beroep vind. Het werken met kinderen geeft mij altijd weer energie. Ik voel me al helemaal thuis in het team en heb er zin in om dit team de komende jaren te versterken!
  Mieke Roelofs Groep 3B/4B