Nieuwe ouders

Open ochtenden

Bent u op zoek naar een basisschool? Op Daltonschool Confetti organiseren we meerdere keren per jaar een open ochtend voor nieuwe ouders die op zoek zijn naar een passende basisschool. Deze ochtend start om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur. We starten plenair in de theaterzaal waar de directeur van Confetti, Christel Hensema, een presentatie zal verzorgen over het daltononderwijs op onze school en er ruimte is om vragen te stellen.
Christel zal u vervolgens begeleiden langs de verschillende groepen van Confetti. De leerkrachten en kinderen zijn aan het werk waardoor u een goede indruk kunt krijgen  van onze school in bedrijf. Wij vinden het belangrijk u te laten zien en ervaren hoe wij werken, u mag dan ook gewoon de groep in om mee te kijken en mee te luisteren. Tenslotte  ontvangt u nog een informatiepakketje van de school om thuis alles nog eens rustig na te lezen.
De open ochtenden voor dit schooljaar zijn op de volgende data gepland;
  • 26 september '18
  • 21 november '18
  • 30 januari '19
  • 27 maart '19
  • 22 mei '19
 
N.B.
Wanneer u verhuist en uw kind reeds een school bezoekt bent u ook van harte welkom op een van de open ochtenden. Veelal is het dan echter noodzakelijk ook een aparte afspraak te maken om de mogelijkheden tot plaatsing en de onderwijsbehoeften van uw kind te bespreken.
Mocht u nu al weten dat dat uw kind extra begeleiding nodig heeft zodra het start op de basisschool als 4-jarige op medisch gebied, gebied van taal-/spraakontwikkeling, gedrag of anderszins dan horen we dat graag van tevoren. Ook dan zullen we vervolgens een extra afspraak met u maken. Daarvoor is tijdens de open ochtend geen ruimte.
Mocht uw kind dit schooljaar (2017-2018) nog 4 jaar worden dan verzoeken we u niet te lang te wachten met het aanmelden van uw kind. 


>>Bekijk de agenda voor een actuele weergave van de informatieavonden voor nieuwe ouders.

Nieuwe ouders kunnen zich aanmelden bij de schoolleider Christel Hensema via christel.hensema@debasisfluvius.nl.