Nieuwsbrief 14 april 2019

14-04-2019
"Op Confetti zorgen we voor elkaar in een veilige, open en eerlijke omgeving. Iedereen mag stralen door zijn eigen kleur te laten zien en benutten."

In deze nieuwsbrief
- Paasontbijt
- Nieuwbouw vervolg
- Juf Renée geslaagd
- Afsluiting activiteitenmiddagen 'Muziek'
- Stepjes in school
- Schoolschaken ten einde
- Jeugdland
- Old School

Data op een rij
18 april Directieoverleg, juf Christel afwezig GMR-vergadering
19 april Goede Vrijdag: Kinderen WEL naar school: Paasontbijt Vanaf 12.00 uur tentoonstelling/ afsluiting thema muziek (3-8)
20 april tot 5 mei meivakantie! De school is gedurende de meivakantie gesloten!

Paasontbijt
We starten vrijdag 19 april met een heerlijk paasontbijt dat wordt geregeld door de ouderraad, natuurlijk met voor elk kind een eitje erbij! Alle kinderen moeten wel zelf een bord, bestek en een eierdopje mee naar school nemen. Dat moet uiterlijk 18 april op school zijn. In de groepen wordt tijdens het ontbijt het paasverhaal voorgelezen. De verdere invulling van de dag zal per groep verschillen. Als de school uit is om 12.30 uur begint voor alle kinderen en het team de meivakantie!

Nieuwbouw vervolg!

Het goede nieuws is dat we met de nieuwe tekeningen die door de architect zijn gemaakt het voorlopig ontwerp proces weer in mogen gaan. Dat betekent opnieuw kijken naar de indeling van het gebouw, het creatief omgaan met de plattegrond en proberen dit in korte tijd met elkaar naar tevredenheid in te vullen. Hierna zal er ook technisch opnieuw naar de tekeningen gekeken moeten worden en wordt het voorlopig ontwerp opnieuw ingediend. Verwachting is dat we dit ontwerp eind mei in kunnen dienen. wij zijn erg blij dat we in elk geval weer in de actieve stand gezet zijn en het gevoel hebben dat we vooruit gaan. Helaas betekenen al deze weken van vertraging wederom een oprekking van het proces. Gezien de nieuwe planning lijkt de oplevering van onze nieuwe school nu in mei 2021 te liggen. We houden u op de hoogte. Aan het bouwteam ligt het niet. De bereidheid van de betrokkenen vanuit de school , de BasisFluvius, architect en HEVO zijn enorm!

Juf Renée geslaagd!

Afgelopen vrijdag mocht juf Renée na haar eindpresentatie haar diploma in ontvangst nemen. Daarmee is zij officieel gecertificeerd dalton-IB-er! Proficiat Renée!

Afsluiting activiteitenmiddag!

Aanstaande vrijdag (Goede Vrijdag) bent u van harte welkom om vanaf 12.00 uur te komen kijken en luisteren naar de afsluitende tentoonstelling/ presentatie van de activiteitenmiddagen. Deze keer hebben de kinderen gewerkt rondom thema 'Muziek'. Vanaf 12.25 uur mogen de kinderen de door hen gemaakte knutsels van de tafels wegnemen om mee naar huis te nemen.

Stepjes in school

Met de komst van het mooie weer komen veel kinderen weer rollend en rijdend naar school. Dat juichen we erg toe omdat het heel gezond is om te steppen, fietsen en skaten. Maar… gezien de smalle gangen en de beperkte ruimte in de school mogen de stepjes niet meer mee naar boven. We willen u vragen de stepjes, voorzien van een slot, in de fietsenstalling te plaatsen of voor eigen risico beneden in de hal in de garderobe achter de balie van MFC Omnibus.

Schoolschakers voor dit jaar uitgeschaakt!

Wat hebben de schakers van Confetti het weer fantastisch gedaan tijdens het schoolschaken. Als één van de 280 teams startten de schakers van onze school in de voorronde. En vorige week zaterdag startten ze met nog slechts 16 teams in de Gelderse finale. Confetti heeft daar een mooie 8e plaats behaald! We zijn supertrots op deze kanjers!! Leonie Loonen is de afgelopen 4 jaar als captain voortdurend bij de schakers betrokken geweest. Ze heeft aangegeven het stokje nu over te willen dragen. Leonie bedankt voor je hulp, inzet en betrokkenheid gedurende al deze jaren! Er zijn prachtige resultaten behaald!

Het team van Confetti wenst iedereen fijne Paasdagen en een hele fijne meivakantie. Graag tot ziens op 6 mei!