Mededelingen 29 januari

29-01-2019
Beste ouders/ verzorgers,

Hierbij de mededelingen voor deze week. En dit keer ook babynieuws!
Juf Suzanne en haar vriend Wolter zijn afgelopen vrijdagnacht de trotse ouders geworden van zoon Xemm! Juf Suzanne en Xemm maken het goed en zijn alweer lekker thuis! Wij wensen het gezin Tijssen heel veel geluk met elkaar!
IMG-20190127-WA0009 (1).jpg
Maandag 28 oktober teamscholing en thema-avond
Morgen hebben de teamleden direct na schooltijd een teamtraining van KWINK. Tot en met het avondeten zullen de collega de methode Sociaal Emotioneel Leren door gaan nemen, oefeningen met elkaar doen en hun ervaringen van proeflessen met elkaar delen. 's avonds is het de bedoeling dat u als ouders ook mee wordt genomen door trainster Marijne in de opzet van de methode. Velen van u hebben zich al aangemeld, fijn! Graag tot morgen!

Bezoek team NOT
Afgelopen vrijdag bezochten we met het team de NOT (Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling), daar hebben de collega's allemaal gericht rondgekeken. Zoals u weet zijn alle teamleden actief betrokken bij de ontwikkeling van onze school. Zo heeft elk teamlid zitting in een werkgroep. Vanuit de werkgroepen is men gaan kijken naar nieuwe ontwikkelingen, methoden, hulpmiddelen en materialen. De NOT is een grote snoepwinkel waar je veel inspiratie op kunt doen. Het is de bedoeling dat we ervaringen gaan uitwisselen en gaan bespreken welke stappen we willen maken op welke gebieden. Dat zullen we opnemen in het schoolplan voor de komende jaren. Naast inspiratie, kennis en ontwikkeling was het bovendien ook een erg gezellige dag met elkaar. Met tassen vol boeken, posters, lesmateriaal en gadgets zijn we weer richting Arnhem gereisd.

Juf Christel afwezig 
Aanstaande donderdag en vrijdag is juf Christel afwezig i.v.m. een tweedaagse voor alle de BasisFluvius directeuren. Tijdens deze twee dagen is het de bedoeling dat de directeuren elkaar beter leren kennen, er zijn veel nieuwe gezichten bij gekomen de afgelopen jaren. Daarnaast bekijken we de hoe de strategische koers van de Basisfluvius en de koers van iedere afzonderlijke school zich tot elkaar verhouden. Het is de bedoeling dat de scholen beter en meer met elkaar gaan samenwerken door met elkaar op te trekken en met en van elkaar te leren. Op 11 maart a.s. hebben we een studiedag voor alle medewerkers van de stichting waarbij we de teams ook mee zullen nemen in de ontwikkelingen en gaan bekijken hoe we binnen de afzonderlijke wijken de samenwerking tussen onze scholen kunnen verstevigen. 

Een fijne zondag nog en heel graag tot morgen!
Team Confetti